Γνωρίστε τη SERA

Η Sera l.t.d. είναι ελληνική εταιρεία που παράγει πρώτες ύλες για τη βιομηχανία τροφίμων ,τη μαζική εστίαση και λιανική αγορά φροντίζοντας πάντα την ποιότητα των προϊόντων και την ικανοποίηση των πελατών της.

Για πάνω από 35 χρόνια, αποτελούμε τον έμπιστο συνεργάτη τόσο των εταιρειών παραγωγής σαλατών και βιομηχανιών τροφίμων δίνοντας τη πρώτη ύλη όπως γλυκόξινο αγγουράκι, καρότο και σέλινο σε διάφορες κοπές( κύβος και φιδέ) σε συσκευασία σακούλας 10 κιλών και βαρελιών. Επίσης εντάχθηκαν στη γκάμα της εταιρείας και διάφορες σάλτσες όπως pesto alla genovese, πάστα βασιλικού, πέστο ρόκας, πολτός σκόρδου, τριμμένο κρεμμύδι και πολτός λιαστής ντομάτας. Όλα τα προϊόντα συσκευάζονται σε γυάλινα βάζα και σέβονται την παραδοσιακή κορυφαία ποιότητα.

Το προσωπικό της Sera ltd αποτελείται από εξειδικευμένους και άρτια καταρτισμένους ανθρώπους, καθώς και από μία ισχυρή ομάδα πωλήσεων, που θέτει πάντα ως προτεραιότητα την εξυπηρέτηση και ικανοποίηση του πελάτη.

Από τον Ιούλιο του 2009 η εταιρεία έχει πιστοποιηθεί με το σύστημα ανάλυσης κινδύνων και κρίσιμων σημείων ελέγχου “ISO 22000:2009”.
Πιστοποιήσεις υψηλού κύρους που διασφαλίζουν την ποιότητα και την ασφάλεια, από την παραλαβή των πρώτων υλών μέχρι την παραγωγή και των αποθήκευση των προϊόντων. Πραγματοποιεί διεξοδικούς ελέγχους σε κάθε στάδιο παραγωγής, εφαρμόζοντας τα αυστηρότερα πρότυπα ασφάλειας.
Χρησιμοποιεί τεχνολογία με πλήρη ιχνηλασιμότητα. Έχει υιοθετήσει προηγμένα συστήματα συσκευασιών, κρατώντας αναλλοίωτη τη γεύση και το άρωμα των προϊόντων. Οι πιστοποιημένες λειτουργίες της εταιρείας και οι βέλτιστες πρακτικές που εφαρμόζει, διασφαλίζουν την ασφάλεια, την ποιότητα και το άριστο αποτέλεσμα σε όλα τα στάδια παραγωγής.

Σήμερα, η Sera ltd με όλη αυτή τη σειρά προϊόντων, έχει ένα εύρος και βάθος ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες τόσο των πελατών HORECA και την αγορά λιανικής.

Δεν αρκεί να είσαι πολύ καλός σε αυτό που προσφέρεις στο πελάτη, πρέπει να είσαι μοναδικός… Αυτός είναι ο στόχος της εταιρίας μας!!!